4/18/2007

Bienvenidos/Benvinguts/Ongi etorri/Benvidos


Redwarriors som un conjunt d'universitaris/es de clara ideologia marxista-leninista-trotskista i a favor de l'autodeterminació dels pobles.

Així doncs, aquest blog està creat per parlar i tractar de temes relacionats amb la política i la societat que ens envolta, criticant constructivament l'injust i ineficient món globalitzat neoliberal capitalista. Per tant, aconsellem que tota aquella gent que hi deixi insults o comentaris sense una argumentacio adient (per tant, es pot criticar obertament les nostres reflexions), que s'estalvii l'esforç perquè ho borrarem imediatament.


Redwarriors somos un conjunto de universitarios/as de clara ideologia marxista-leninista-trotskista y a favor de la autodeterminación de los pueblos.

Así pues, este blog ha sido creado con el fin de hablar y tractar temas relacionados con la política y la sociedad que nos rodea, criticando constructivamente el injusto e ineficiente mundo globalizado neoliberal capitalista. Por tanto, aconsejamos que toda esa gente que nos insulte o deje comentarios sin una argumentación adiente (por tanto, se puede criticar abiertamente nuestras reflexiones), que se ahorre el esfuerzo, ya que lo borraremos al instante.


Salut!/Salud!